• Deze prachtige locatie is meer dan alleen een mooi blauw paradijs. De Blue Lagoon is een geweldige plek om even weg te dompelen in de thermale baden. Wist je al dat ze hier ook sauna’s, stoombaden, een kunstmatige waterval en diverse ontspanningsruimtes hebben? Plus, je kunt je daar helemaal laten verwennen door de verschillende behandelingen waaronder gezichtsbehandelingen en in-water massages.

  • Waar is het?

    De Blue Lagoon ligt zo’n 48 kilometer van Reykjavik, ongeveer een uurtje rijden met de auto. Goed nieuws: de Lagoon is het hele jaar gewoon open! Check voor de zekerheid wel even de openingstijden op de website als je besluit heen te gaan: http://www.bluelagoon.com/plan-your-visit/opening-hours/

    Tickets voor de Blue Lagoon variëren afhankelijk van het seizoen en wat voor soort ticket je koopt. De goedkoopste tickets zijn de standaard tickets. Hierbij heb je toegang tot de Lagoon en kun je een moddermasker nemen. Deze kosten buiten het hoogseizoen 5400 ISK wat ongeveer 39 euro is (op dit moment). Tijdens het hoogseizoen lopen de prijzen op naar 6100 ISK wat ongeveer 44 euro kost. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om premium tickets te kopen. Dit is een van de meest populaire pakketten waarbij je ook gebruik mag maken van een badjas, slippers, drankjes en nog meer voordelen.

    Kortom, of je nu besluit om alleen een foto te maken van het prachtige blauwe water, weg dompelt in de thermale baden of jezelf helemaal laat verwennen, de Blue Lagoon is een plek die je niet snel zult vergeten.