• Avontuurlijk IAAY

  Met IAAY zijn we constant opzoek naar nieuwe verhalen, nieuwe beelden en nieuwe avonturen. En steeds vaker komen we er achter dat de mensen met de meest schitterende verhalen dichter bij ons zijn dan we dachten.

  Ewout Pahud de Mortanges is 23 jaar en doet niets liever dan de wereld rond reizen. Voor IAAY schrijft Ewout over zijn mooiste foto’s en zijn meest onwerkelijke belevenissen van zijn reizen rond de wereld.

  Sunset Lankawi - Ewout Pahud de Montagnes
 • Sinds ik een paar jaar geleden de Atlantische Oceaan over ben gevlogen voor een vier weken durende internship,  ben ik verslaafd geraakt aan reizen.
  Ik heb me in Argentinie verdiept in de diverse landschappen en sindsdien is de honger naar het zien van de rest van de wereld, andere culturen, buitengewoon mooie landschappen, indrukwekkende steden, nieuw eten, nieuwe mensen en buiten dat het vastleggen van de andere kant van de wereld begonnen.
  Toen ik in 2010 de Canon 50D kocht wilde ik na het oefenen op vogels, landschappen en steden in Europa mijn reizen vast leggen op een bijzondere en eigen manier.

  Buenos Aires - Ewout Pahud de Montagnes
 • Perfectionistisch als ik ben wil ik altijd alles geven voor dat ene perfecte plaatje, van zonsopgang tot zonsondergang, van witte stranden tot steden, van heiligen tot spelende kinderen .

  Na in drie jaar vele reizen te hebben gemaakt rondom de wereld en veel te hebben gezien is het tijd om deze foto’s te delen. Ik hoop jullie te kunnen inspireren de komende tijd door mijn verhalen en belevenissen, maar vooral door mijn foto’s.

   

  Ewout Pahud de Mortanges

  Buenos Aires - Ewout Pahud de Montagnes