• Dit prachtige en robuuste appartement is gelegen op de bovenste verdieping van een oud gebouw van vier verdiepingen in Sofia, Bulgarije. Het appartement is gevestigd in de buurt van het centrum van de stad en heeft veel kleine parken en tuinen in de omgeving.

  • Appartement H01

    Het interieur was een project van DontDIY studio, een bureau opgericht in 2011, dat gespecialiseerd is in architectuur en design. De naam van het project is Appartement H01 en de opdrachtgever is een zakenman met een passie voor reizen en fotografie. Het eindresultaat is een ontwerp van een modern woonhuis doordrenkt met landelijke elementen om een uitnodigende sfeer te creëren.

  • Een ruime keuken, open eetkamer en woonkamer. Een grote, witte boekenkast rond de deur verbergt de verbinding tussen de woonkamer en het slaapgedeelte. De aangrenzende muur die bestaat uit een reeks grote houten deuren scheiden deze ruimte van de studiekamer en de hal.

  • Evenwicht

    De combinatie van kleuren en texturen die in dit interieur zijn gebruikt is mooi in evenwicht. De houten parketvloeren geeft de ruimte een warme en gastvrije uitstraling, terwijl de groen/geel gekleurde bank en de groene en blauwe gestreepte tapijt een frisse touch geven aan de inrichting.