• Met heel veel trots presenteren we New Stories. Evelien en Kim nemen jullie mee op hun reis naar de mooiste spullen, merken, unieke ontwerpers, nieuwe kunstenaars en vintage vondsten en brengen dit samen tot 1 verhaal. – New Stories.

 • Een aantal voorbeelden van merken binnen New Stories:
  &Klevering, House Doctor, À la, Diamond Lights, Crisp Sheets, Plank Amsterdam, Sella Molenaar en Carlijn Claire Potma.

  Dit allemaal is te koop in de webshop van New Stories.

 • Naast schrijven voor IAAY bloggen we dagelijks over nieuwe én oude Hotspots , goede DIY’s, interieur tips, inspiratie posts en daarnaast al het andere waarvan wij vinden dat we het niet voor ons zelf kunnen houden.

  We halen inspiratie uit alles wat we ervaren en beleven, met oude bekenden, goede vrienden en mensen die we ontmoeten. Zowel in Amsterdam als over de rest van de wereld.

 • Koper: Wat een prachtige trend!

  Koper kan met recht een trend genoemd worden die al lange tijd aanwezig is en nog steeds niet verveeld. We vinden de meest mooie koperen accessoires terug in woonbladen, beurzen, in vele winkels en zelf zijn we ook verliefd!

  Het fijne is dat je koper het hele jaar door kunt gebruiken, in de winter staat het warm en gezellig en in de zomer vangt het licht en geeft het een prachtige gloed.

 • Doordat het door het hele huis toepasbaar is zijn de mogelijkheden eindeloos. Van simpele kaarsenhouder tot zeer exclusieve badkamers waar een koperen badkuip als eyecatcher wordt gebruikt

 • Bron: flickr, manmadediy, remodalist.nl, lamaisondannag.blogspot.fr,bloglovin.nl, VTwonen, bintihomeblog.com.